Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesleki eğitim merkezinden, huzur evine ziyaret

Havran Mesleki Eğitim Merkezi, Şerife-Ali Soylu Huzurevini ziyaret etti. Mesleki eğitim merkezi öğrencileri yaşlıların saç ve sakal bakımlarını yapıp, kurumun dolaplarında, kapı ve pencerelerinde tadilat yaptılar.Ziyarette ilçe kaymakamı...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mesleki eğitim merkezinden, huzur evine ziyaret

Havran Mesleki Eğitim Merkezi, Şerife-Ali Soylu Huzurevini ziyaret etti. Mesleki eğitim merkezi öğrencileri yaşlıların saç ve sakal bakımlarını yapıp, kurumun dolaplarında, kapı ve pencerelerinde tadilat yaptılar.

Ziyarette ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürü, huzurevi sakinleri ile bir araya gelip sohbet ederken mesleki eğitim merkezi öğrencileri yaşlıların saç ve sakal bakımlarını yapıp, kurumun dolaplarında, kapı ve pencerelerinde tadilat yaptılar. Soğuk kış günlerine hazır hale gelen odalarda ki işlerini bitiren öğrenciler yaşlılarla sohbet edip paylaşımda bulundu. Etkinliğin ardından Havran Kaymakamı Şeref Aydın sık sık ziyarete geleceğini belirterek kurumdan ayrıldı.

Ziyarete Havran Kaymakamı Şeref Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yılmaz Tonel ve öğrenciler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.