Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meşaleyi M.K.Paşa’dan Şükrü Erdem yaktı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Şükrü Erdem Mustafa Kemal’in adını taşıyan ilçeden meşaleyi yakacak ve ışığı tüm Türkiye’yi aydınlatacak” demesinin ardından Başkan Adayı Şükrü Erdem gittiği her yerde meşalelerle karşılanmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meşaleyi M.K.Paşa’dan Şükrü Erdem yaktı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İlçeyi ziyareti sırasında “Şükrü Erdem Mustafa Kemal’in adını taşıyan bu ilçeden meşaleyi yakacak ve ışığı tüm Türkiye’yi aydınlatacak” demesinin ardından Başkan Adayı Şükrü Erdem gittiği yerde vatandaşlar tarafından meşalelerle karşılanmaya başladı. Yeşilova beldesinde (mahallesinde) meşalelerle coşkulu bir kalabalık tarafından “Başkan Şükrü Erdem”, “Yeşilova seninle gurur duyuyor” sloganları ile karşılanan Başkan Adayı Şükrü Erdem, duygu dolu anlar yaşadı.

MALLARINIZI SATMAYACAĞIM

Yeşilova halkı ile tek tek kucaklaşan Başkan Adayı Erdem, burada yaptığı konuşmada; “Biz Yeşilova’yı belde yaptık, şimdi mahalle oldunuz. Sizin sayenizde bakan olduk. Ondan sonra zaten hizmetler yağdı buraya, ne yaptık hepsini çok iyi biliyorsunuz. Tek tek saymama gerek yok. Yeşilova’nın bir karargahı vardı Ankara’da. Şimdi bakıyorum mahalle olduk ve fakirleştik. Bunu söylemek çok zoruma gidiyor. Hayvancılık bitti, tarım bitti. Siz neyi nasıl kazanacaksınız? Bütün mal varlıklarınız hepsi gitti. Hepsi Belediyenin oldu ama hiç üzülmeyin. Biz seçimi kazanacağız, bundan eminim ve bu mallar yine sizin olacak. Bu malları ben satmayacağım. Şimdi diyorlar ki satmayacağım diyor ama Belediyenin borçlarını nasıl ödeyecek? Siz bu borçları yaparken bizim köylülerimize mi güvendiniz. Onların malına mı güvendiniz. Biz onların bıraktığı borcu da öderiz, dört başı mağrur bir şekilde Belediyeyi de idare ederiz. Şunu iyi bilin ki; tekrar söylüyorum sizin hiçbir malınız satılmayacak. Size söz veriyorum” diye konuştu.

“BUNLARA DESTUR VERİN”

Hayvancılığı canlandıracaklarını, yerli tohuma döneceklerini, kooperatifleri daha işlevli hale getireceklerini belirten Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Bir insan ülkeyi iyi idare edemeyebilir ama ne kadar edemez, 2 sene 3 sene. Acemidir ama sonra tecrübe kazanır ve iyi şeyler yapar. Ama bunların 17 senedir yaptıkları ortada. Geldiğimiz duruma bakın. Buraları terk etmenizi istiyorlar, köyler boşalsın istiyorlar. Tüketici toplumu olalım istiyorlar. Üretim olmazsa sefaletin, çaresizliğin yolu açılır. Buraları Etiyopya’ya döner. Ama biz sizin öncünüz olacağız. Hükümetten de bir şey beklemeyeceğiz. Çünkü hükümet mazotu çiftçiye 6 liraya, yat sahibine 2 liraya veriyor. Böyle ülke kalkınmaz, tarım kalkınmaz. Bunlara bir destur verin, yoksa aynı şekilde devam edecekler.’’

“FİTİLİ ATEŞLEDİK”

“Şimdi ilçemize yıllar sonra bir bakan geldi” diyen Şükrü Erdem, şöyle devam etti: “Şimdi sıradaki gelsin diyoruz. Anket yapıyorlar; diyorlar ki ne oluyor Mustafakemalpaşa’da. Ne güzel alıyorduk oyları ne oldu diyorlar. Fitili ateşledik ve o ateş onları yakmaya başladı. Bu nedenle İlçemize ziyarete başladılar. Ama halkımız hoş geldiniz demedi. Taşıdılar da taşıdılar. Yine de olmadı. Halkımız artık verilen sözler değil, o sözleri tutacak insanlar görmek istiyor. İstiklal mücadelesi vermiş ecdadın torunlarıyız hiç merak etmeyin, biz tüm bu sorunların altından hep beraber kalkacağız.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.