Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersinli Şehit Yüzbaşı Çiga’nın Babası Vefat Etti

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonlarda 27 Ocak 2016 tarihinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Yiğitcan Çiga’nın babası Yaşar Çiga, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersinli Şehit Yüzbaşı Çiga’nın Babası Vefat Etti
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonlarda 27 Ocak 2016 tarihinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Yiğitcan Çiga’nın babası Yaşar Çiga, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Mersinli şehit Yüzbaşı Çiga’nın babası Yaşar Çiga, oğlunu toprağa vermesinden 3,5 ay sonra kalbine yenik düştü. Sur ilçesinde terör örgütü ile girdiği çatışmada 27 Ocak’ta şehit düşen ve 29 Ocak’ta Mersin’de binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlanan Yiğitcan Çiga’nın babası Yaşar Çiga, bir süre önce kalp rahatsızlığı geçirerek Mersin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hastanede kalp ameliyatı geçiren baba Çiga, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak bu sabaha karşı yaşama veda etti.
Mersin Valisi Özdemir Çakacak da geçtiğimiz hafta Yaşar Çiga’yı tedavi gördüğü Mersin Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu.
Yaşar Çiga, bugün Muğdat Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.