Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin’de demokrasi nöbetleri sürüyor

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan demokrasi nöbeti, Mersin’de tüm coşkusuyla sürüyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 23:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 23:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan demokrasi nöbeti, Mersin’de tüm coşkusuyla sürüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın çağrısıyla meydanları doldurarak Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine izin vermeyen vatandaşlar, ülke genelinde demokrasi nöbetine devam ediyor. Yurdun doğusundan batısına her ilde, farklı siyasi görüşlerden on binlerce kişi meydanları doldururken, darbe girişimine tepki gösteriyor. Mersin’de de vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı’nda başlattıkları ’demokrasi nöbetleri’ne devam ediyorlar. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve şarkılar eşliğinde 20 günden bu yana sabaha kadar nöbet tutuyor. Mersin kent merkezinde olduğu gibi Çamlıyayla, Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur’da da vatan için millet demokrasi nöbetine ara vermeden devam ediyor. Siyasi parti temsilcileri, bazı sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı ’demokrasi nöbeti’nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulunulurken, FETÖ’ye de tepki gösteriliyor. Vatandaşlar ayrıca meydanlara kurulan dev ekranlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın canlı konuşmalarını da izliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.