Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ‘Toplu Taşımada Güvenilirlik Ödülü’ verildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda ‘Toplu Taşımada Güvenilirlik’ birincilik ödülüne...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ‘Toplu Taşımada Güvenilirlik Ödülü’ verildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda ‘Toplu Taşımada Güvenilirlik’ birincilik ödülüne layık görüldü.

İstanbul Kongre Merkezi Lütfi Kırdar Salonu’nda 2-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, Sağlık ve Güvenlik kategorisinde ‘Toplu Taşımada Güvenilirlik’ ödülünü alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Kenan Tektemur, UCLG- MEWA Kentsel Mobilite Komitesi Paneli’nde ‘Yol Güvenliği’ konusunda Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı.

Ödülü aldıktan sonra Mersin’e dönen Ulaşım Dairesi Başkanlığı personeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret ederek, ödülü Kocamaz’a takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.