Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merkezefendili öğrenciler İstanbul’u tanıyor

Denizli Merkezefendi Belediyesi 11. sınıf öğrencileri için İstanbul gezisi düzenledi.Merkezefendi Belediyesi, bu yıl 3.sünü düzenlediği ‘Haydi Gençler İstanbul’a projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde okuyan 11.sınıf öğrencilerini...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Merkezefendili öğrenciler İstanbul’u tanıyor

Denizli Merkezefendi Belediyesi 11. sınıf öğrencileri için İstanbul gezisi düzenledi.

Merkezefendi Belediyesi, bu yıl 3.sünü düzenlediği ‘Haydi Gençler İstanbul’a projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde okuyan 11.sınıf öğrencilerini İstanbul’a götürüyor. Merkezefendili öğrenciler düzenlenen gezide hem üniversite tercihleri öncesi yeni bir bakış açısı kazanıyor, hem de moral buluyor. Akşam saatlerinde yola çıkan öğrenciler sabah ilk durak olarak Eyüp Sultan Camisi’ni ziyaret ediyor. Kahvaltı yapmak için Sultanahmet’e geçen kafile, ardından bir üniversite gezisi yapıyor. Daha sonra Panorama 1453 Müzesi’ni ve Merkez Efendi Türbesi’ni ziyaret eden öğrenciler, buradan da Avrupa’da en iyi 10 tema park arasına giren Vialand’a geçiyor. Vialand’tan sonra boğaz turu yapan öğrenciler son olarak Kız Kulesi’ni ziyaret ediyor ve daha sonra Denizli’ye dönüş için yola çıkıyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Servergazi İMKB Teknik ve Anadolu Lisesi ile Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerini uğurladı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu projemiz ile 11.sınıf öğrencilerimizin üniversite sınavları öncesi hem farklı bir bakış açısı kazanmalarını hem de çalışmalarına ufak bir mola verip moral bulmalarını amaçlıyoruz. Öğrencilerimiz arkadaşlarıyla beraber İstanbul’a gittikleri için mutlu oluyorlar. Aralarında belki de ilk defa İstanbul’a gidecek olan arkadaşlarımız var. Düzenlemiş olduğumuz bu gezi gençlerimiz için bir fırsat. Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.