Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener Gaziantep’te

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener Gaziantepliler buluştu.MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener Gaziantep’te partililerle bir araya geldi. Şehitkamil Kültür ve Kongre Salonunda partililere seslenen Akşener, Almanya’da yaşayan Türklerle beraber...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 21:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 21:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener Gaziantepliler buluştu.
MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener Gaziantep’te partililerle bir araya geldi. Şehitkamil Kültür ve Kongre Salonunda partililere seslenen Akşener, Almanya’da yaşayan Türklerle beraber Alman Parlamentosunun başına Gök kubbe indirilmeliydi dedi. Meral Akşeneri dinlemek için gelen Gaziantepliler salonu hınca hınç doldurdu.
Akşener partililere yaptığı konuşmada Almanya Parlamentosunun sözde soykırım kararını eleştirdi. Akşener Alman Parlamentosunun tepesine gök kubbe indirilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Sözde Ermeni soykırım yasa tasarısı Almanya’dan geçti. Değerli Gaziantepliler, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Cumhurbaşkanı Almanya’da Fransa da Türklerin yaşadığı her memlekette, her devlette miting Yaptı. Almanya da oy istedi. Sözde Ermeni soykırım yasa tasarısını Almanya’dan davulla zurnayla gelirken bizim muhteremler biri Afrika’da biri Azerbaycan’daydı. 4 milyona yakın Türkün yaşadığı oralarda miting yapmayı ne için düşünmüyorlar. Ne yapılmalıydı, Almanya’da orada yaşayan Türkler harekete geçirilmeliydi. Alman parlamentosunun başına o Gök Kubbe indirmeliydi” şeklinde konuştu.
“Terörün belini 6 ayda kırarım” diyen Akşener, “Güneydoğu’dan şehitler geliyor. Bugün terör mücadelesi yapılıyor, ama o terör mücadelesi yapan evlatlarımızın, polisimizin, korucumuzun, askerimizin hukuki bir çerçeve içerisinde olmadığı, hukuki bir zeminde mücadele etmediğini sizlerle paylaşmak isterim. Orayı burayı gezeceklerine derhal meclisi toplayıp, güneydoğuda mücadele eden o evlatlarımız için bir kanun çıkarmalıdır. Hukuki bir zemin oluşturmalıdır. Allah izin verirse siz destek olursanız, samimi söylüyorum terörün belini 6 ayda kıracağım” dedi.
Konuşmasının sonunda yoğun tezahüratlar altında salondan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.