Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memurlara Avantaj Kart Müjdesi

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yakın bir süreçte kurulacak olan Mehmet Akif İnan Vakfı ile birlikte hayata geçecek "avantaj kart" uygulaması sayesinde memurların sendikalara ödedikleri aidatlardan kat be kat fazlasını tasarruf edebileceklerini...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memurlara Avantaj Kart Müjdesi
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yakın bir süreçte kurulacak olan Mehmet Akif İnan Vakfı ile birlikte hayata geçecek "avantaj kart" uygulaması sayesinde memurların sendikalara ödedikleri aidatlardan kat be kat fazlasını tasarruf edebileceklerini söyledi.
Memur-Sen ve Eğitim-Sen üyesi memurlar için Akçalar’da yapılan 148 konutluk inşaatın örnek daire açılışına katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, konut sahibi olmayı bekleyen memurlarla birlikte daireyi gezdi. Binanın girişinde kurdele kesen Yalçın, daha sonra inşaatı yapan firma yetkililerinden daireler ile ilgili bilgi aldı. Yalçın, memurlara kısa vadede hayata geçecek avantaj kart uygulamasının müjdesini verdi. Yeni kurulacak olan Mehmet Akif İnan Vakfı bünyesinde organize edilecek avantaj kart sayesinde memurların harcama yaparken kazanacaklarını belirten Yalçın, "Memur-Sen ailesi sadece örgütlü gücünü bir araya getiriyor. Bu örgütlü güç sayesinde yeni başka indirimler de gelecek. Memur arkadaşlarımız sendikalara ödedikleri aidatlardan kat be kat fazlasını bu avantaj kart vasıtasıyla birikimden elde etmiş olacak. Memur-Sen ailesi olarak bizim işimiz ticaret değil, siyaset de değil. Bizim işimiz üyelerimizin refah seviyesini yükseltmek. Memur-Sen olarak insanlığın, ümmetin hatta medeniyet coğrafyasının meselelerine duyarlı bir teşkilatız" dedi.
Yalçın, ”Pakistan, Orta Afrika, Nepal, Filipinler’de din birliğimiz olmadığı halde insanlık ortak paydasında buluştuğumuz bu coğrafyalarda cereyan eden tüm felaketlerde Türkiye’de öncülük eden teşkilatların başında geliyoruz. Şimdiye kadar buralara Memur-Sen tarafından gönderilen insani yardım 4 milyon liraya ulaştı. Dünyada bir mağdur, bir mazlum varsa en fazla kucak açan ülkeyiz. Onun için Türkiye’ye gelip koca koca laflar edenlerin Suriyeli mültecilere yaptıkları yardım, devede kulağı bırakın, devede sinek bile değil. Verdiklerinin bir ehemniyeti yok, gölge etmesinler başka ihsan istemiyoruz. Şimdiye kadar yardım yapıyoruz dedikleri şeyler fasarya. Koca koca kurumlar sadece ölüleri sayıyor. Sadece istatistik tutuyor. İnsanları insan olarak değil ekonomik veri olarak görüyorlar. Onun için Türkiye büyük bir ülke. Bu memleketin genetiğinde Osmanlı İmparatorluğu’nun kodları bulunuyor” diye konuştu.
Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker ise, Türkiye’de 1 milyon, "Bursa’da 28 bin üyesiyle hem ulusalda hem de yerelde en güçlü sivil toplum örgütüyüz. Biz diğer sendikalar gibi milletin arabalarıyla, kaldırım taşlarıyla, vitrinlerle problemimiz yok. Bizim meselemiz kamu çalışanlarının haklarını savunmak. Birileri Türkiye’de bazı günleri, bazı yerleri kutsayıp eylem yapma adına bahane üretirken, biz hizmetler üretip farkımızı ortaya koyuyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.