Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memur-sen’in Bingöl’deki Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, “Biz bu ülkenin çimentosuyuz, birliğin ve beraberliğin teminatıyız. Çünkü bu ülkede insana özel ne varsa, hepsinin içerisinde Memur-Sen olarak, Eğitim Bir-Sen olarak...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memur-sen’in Bingöl’deki Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, “Biz bu ülkenin çimentosuyuz, birliğin ve beraberliğin teminatıyız. Çünkü bu ülkede insana özel ne varsa, hepsinin içerisinde Memur-Sen olarak, Eğitim Bir-Sen olarak ter dökmeye çalışan, adanmışlık örneği sergilemeye çalışan bir gayret içerisindeyiz” dedi.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Bingöl şubelerinin açılışını gerçekleştirmek üzere kente geldi. Kur’an’ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan programda konuşan Yalçın, Türkiye’nin en büyük emek hareketi olarak, ülkenin birçok yerinde kendi ofislerini alarak, kiracı olmaktan çıktıklarını söyledi. Yalçın, “En güzel, en nezih mekanlarda hizmet üretmeye çalışıyoruz. Eğitim Bir-Sen olarak 50’ye yakın şubemiz kendi mülkünü almış durumda ve birçok şubemiz de bununla ilgili planlamasını yapmış durumdadır. ‘Dünyada mekan, ahirette iman’ derler. Önemli olan öbür tarafa sermaye biriktirebilmektir ve ahirette işe yarayacak işler yapabilmektir. Onun için dünyadaki mekanlarımızın, ahiret için işler yapan ona vesile olan mekanlar olması birinci arzumuzdur. Çünkü kuruluş felsefemiz budur” dedi.
Memur-Sen’in, Türkiye’nin çimentosu olduğunu anlatan Yalçın, “Birliğin ve beraberliğin teminatıyız. Çünkü bu ülkede insana özel ne varsa hepsinin içerisinde Memur-Sen olarak, Eğitim Bir-Sen olarak ter dökmeye çalışan adanmışlık örneği sergilemeye çalışan bir gayret ortada. Dolayısıyla onu büyütmek bizim elimizde bu mekanı gençlerin, insanlarımızın gelebilecekleri ve kültürel olarak beslenebilecekleri bir mekan kılabilirsek değeri var yoksa bu tip mekanların da tabelaların da bizim nazarımızda hiçbir ehemmiyeti yok. Ülkede emek olarak geldiğimiz nokta bir zirve olabilir ama bizim için asla yeterli bir nokta değil. Zirve bizim için Nirvana olamaz dolayısıyla biz ‘koşu bittikten sonra da koşan atlarız’ diyor ustad. Dolayısıyla bu gayretimiz, bu soluğumuz devam edecektir” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger ve şube başkanlarıyla açılış kurdelesini kesen Yalçın, hizmet bürolarında incelemelerde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.