Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memur-sen’den, Ramazan Ayında Yardım Seferberliği

Memur-Sen, Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının tamamını iptal ederek, yoksul ailelere, terör mağdurlarına ve Suriyeli göçmenlere gıda ve giyim yardımı gerçekleştirecek.Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen),...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memur-Sen, Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının tamamını iptal ederek, yoksul ailelere, terör mağdurlarına ve Suriyeli göçmenlere gıda ve giyim yardımı gerçekleştirecek.
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen), Türkiye’de yaşanan zor günleri ve mağduriyetleri de göz önünde bulundurarak Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde yardım seferberliği başlattı.
Bu kapsamda ilk olarak Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan geniş ve küçük çaplı tüm iftar programlarını iptal eden Memur-Sen, 81 ilde bulunan teşkilatları vasıtasıyla belirleyeceği yoksul ailelere, terör mağdurlarına ve Suriyeli göçmenlere gıda, giyim ve acil ihtiyaçların yer aldığı yardım kolileri dağıtılacak.
Yardım kampanyası ile ülkenin geçtiği zor süreci biraz olsun hafifletmeyi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi hedefleyen Memur-Sen, daha önce de hendek mağduru ailelere ve Bayırbucak Türkmenlerine 160 TIR’lık gıda yardımı yapmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.