Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memur-Sen “Büyük Kudüs Mitingi”ne katılıyor

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, pazar günü Yenikapı’da yapılacak olan “Büyük Kudüs Mitingi”ne katılacaklarını açıkladı. Yalçın, “Müslümanların onuruna kast edenlere karşı sessiz kalamayız. Pazar günü Kudüs’ün yanında...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memur-Sen “Büyük Kudüs Mitingi”ne katılıyor

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, pazar günü Yenikapı’da yapılacak olan “Büyük Kudüs Mitingi”ne katılacaklarını açıkladı. Yalçın, “Müslümanların onuruna kast edenlere karşı sessiz kalamayız. Pazar günü Kudüs’ün yanında olduğumuzu göstermek için meydanda olacağız” dedi.

İsrail rejiminin Mescid-i Aksa’ya yönelik kuşatmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüyor. Pazar günü İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan “Büyük Kudüs Mitingi”ne milyonlarca kişinin katılması bekleniyor. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da yaptığı açıklama ile mitinge katılacaklarını ifade etti. Yalçın, Yenikapı’da yapılacak olan mitingin İsrail’e bir mesaj olacağını, bu yüzden mitinge katılacaklarını belirterek, “Müslümanların onuruna kast edenlere karşı sessiz kalamayız. Pazar günü Kudüs’ün yanında olduğumuzu göstermek için meydanda olacağız. Müslümanların sesine ses, yumruğuna güç olacağız. Yenikapı’da tıpkı 15 Temmuz mitingi gibi mahşeri bir kalabalık olmalı ki İsrail’e sert bir mesajı milletçe göndermiş olalım” ifadelerini kullandı.

Büyük Kudüs Mitingi, 30 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de Yenikapı’daki miting alanında yapılacak. Mitinge çok sayıda dernek, sivil toplum kuruluşu ve taraftar grupları destek veriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.