Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melih Gökçek’ten “memurlar.net”e özür dileme çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “memurlar.net” adlı internet sitesinde yayınlanan, “Gökçek yaz boyunca durdu, şimdi asfalt atmaya başladı” şeklindeki habere tepki göstererek özür dileme çağrısında bulundu.Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2017 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2017 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Melih Gökçek’ten “memurlar.net”e özür dileme çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “memurlar.net” adlı internet sitesinde yayınlanan, “Gökçek yaz boyunca durdu, şimdi asfalt atmaya başladı” şeklindeki habere tepki göstererek özür dileme çağrısında bulundu.

Başkan Gökçek, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, memurlar.net’te yayınlanan bir haberde yer alan, "Gökçek yaz boyunca durdu, şimdi asfalt atmaya başladı" şeklindeki ifadelere tepki göstererek, “Yaa siz ne bağnaz, ne yobaz, ne ön yargılı adamlarsınız. Bu yıl şu ana kadar 3 milyon metreküp sıcak asfalt döktük. Bu Türkiye rekoru” ifadelerini kullandı.

“Pislik at, tutmasa da izi kalır, solcuların karakteri olmamalı”

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yaz boyunca durmadan görev yaptığını, 400 kilometrelik köy yollarına soğuk asfalt attıklarını belirten Gökçek, “Pislik at, tutmasa da izi kalır, solcuların karakteri olmamalı” şeklinde tweet attı.

Memurlar.net adlı internet sitesini özür dilemeye davet eden Gökçek, şu tweetleri paylaştı:

“Memurlar.net haber yapmış; ‘Gökçek yaz boyunca durdu. Şimdi asfalt atmaya başladı.’ Yaa siz ne bağnaz, ne yobaz, ne ön yargılı adamlarsınız. Bu yıl şu ana kadar 3 milyon metreküp sıcak asfalt döktük. Bu Türkiye rekoru. Yaz boyunca durmadık. Ayrıca 400 kilometre köy yoluna soğuk asfalt attık. Bir araştır. Pislik at, tutmasa da izi kalır, solcuların karakteri olmamalı. Özür dile, memurlar net.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.