Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Mehtaplı Geceler"in Oya’sı son yolculuğuna uğurlandı

TGRT FM’de uzun yıllar "Mehtaplı Geceler" adlı programı sunan ve yakalandığı MS hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Oya Seymen son yolculuğuna uğurlandı.TGRT FM’de "Mehtaplı Geceler" adlı programı yapan 61 yaşındaki Oya Seymen,...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TGRT FM’de uzun yıllar "Mehtaplı Geceler" adlı programı sunan ve yakalandığı MS hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Oya Seymen son yolculuğuna uğurlandı.
TGRT FM’de "Mehtaplı Geceler" adlı programı yapan 61 yaşındaki Oya Seymen, yakalandığı MS hastalığı sebebiyle vefat etti. Oya Seymen, sevenleri tarafından Sarıyer Büyükdere Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. Oya Seymen için Sarıyer Büyükdere Merkez Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesinde Oya Seymen’in yakınları taziyeleri kabul etti. Cenazeye Seymen’in dostları, akrabaları ve komşuları ile uzun yıllar TGRT FM’de birlikte çalıştığı arkadaşları katıldı. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında sevenlerinden Oya Seymen için helallik alındı. Kılınan cenaze namazı sonrasında Seymen, Rumeli Feneri’nde toprağa verildi.
"20 yaşında bu hastalığa yakalandı"
Oya Seymen’in akrabası olan Mücahit Menekşe, “30 senedir yatıyordu. Mekanı cennet olsun. Çok üzgünüz. Senelerdir TGRT’de spikerlik yaptı. Mehtaplı Geceler’i anlattı. 20 yaşında bu hastalığa yakalandı. 61 yaşında vefat etti” dedi.
Seymen’in TGRT’de birlikte çalıştığı arkadaşı Haluk Kesim de, “Bugün bu sektörün içindeysek bunların hepsini Oya abladan öğrendik. Bugün de son görevimizi yapmaya geldik. Oya abla çok iyi bir insandı” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.