Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmetçik’ten Konuk Askerlere Misafirperverlik Örneği

Mehmetçik, Efes 2016 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı tatbikatında müttefik ve kardeş ülkelere eğitim verirken misafirperver yönünü de ortaya koydu.Efes 2016 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı tatbikatına katılan ülkelerin askerleri tatbikatta...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mehmetçik, Efes 2016 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı tatbikatında müttefik ve kardeş ülkelere eğitim verirken misafirperver yönünü de ortaya koydu.
Efes 2016 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı tatbikatına katılan ülkelerin askerleri tatbikatta ter döktüler. Konuk askerler, boş zamanlarında ise Mehmetçiğin sıcak ilgisiyle keyifli anlar geçirdiler. Sahada kıran kırana voleybol oynayan askerler, dinlenme zamanlarında dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen meslektaşlarıyla sohbet ettiler. Özellikle dost ve kardeş ülkeler Pakistan ve Azerbaycan askerleri tatbikata katılan ülkelerin en mutlusuydu. Alman ordusunda görev yapan Türk kökenli bir asker de Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki personelle sohbet etti. Türk ve müttefik askerler, ülke bayraklarıyla poz vererek aralarındaki dostluğu da gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.