Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Öcalan, İmralı Adası’ndan döndü

BURSA (İHA) – Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan ve bir avukat, bayram görüşmesi için gittikleri İmralı Adası’ndan dönüş yaptı. Mehmet Öcalan ada dönüşü açıklama yapmadı.Görüşme için Kurban Bayramı arifesinde sabah...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSA (İHA) – Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan ve bir avukat, bayram görüşmesi için gittikleri İmralı Adası’ndan dönüş yaptı. Mehmet Öcalan ada dönüşü açıklama yapmadı.
Görüşme için Kurban Bayramı arifesinde sabah saatlerinde Bursa’nın Gemlik ilçesindeki Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı’na gelen Mehmet Öcalan ve avukat Mazlum Dinç, bir süre jandarma önünde bekledikten sonra içeriye girdi. Yapılan kontrollerin ardından Mehmet Öcalan ve Mazlum Dinç jandarmanın aldığı yüksek güvenlik tedbirleriyle İmralı’ya götürüldü.
Saat 17.00 sıralarında adadan dönen Mehmet Öcalan ile avukat Mazlum Dinç 17.30’da Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığına geldi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından her zamanki uygulamanın dışında olarak Mehmet Öcalan ve avukatı getiren özel otomobil jandarma komutanlığı bahçesine alınarak Mehmet Öcalan ve Avukat Mazlum Dinç karakolun bahçesinde otomobile bindirildi. Kapıda bekleyen basın mensuplarına bir açıklama yapmak için durmayan otomobil İstanbul’a doğru yola çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.