Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medeniyetler Korosu BM’ye Gidiyor

Dünyanın birçok yerinde düzenlenen konserler ile barış mesajları veren Antakya Medeniyetler Korosu, Hatay Valiliği, İskenderun 2. Organize Sanayi ve BM Türkiye Daimi Büyükelçiliği tarafından organize edilen Birleşmiş Milletler (BM) Genel...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın birçok yerinde düzenlenen konserler ile barış mesajları veren Antakya Medeniyetler Korosu, Hatay Valiliği, İskenderun 2. Organize Sanayi ve BM Türkiye Daimi Büyükelçiliği tarafından organize edilen Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul Salonu’nda 15 Nisan 2016‘da gerçekleşecek konser için Amerika’ya gidiyor.
Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, konsere 31 kişilik ekiple gideceklerini belirterek, BM çatısı altında böyle bir konser verecekleri için hem gurur hem de heyecan duyduklarını dile getirdi. Özfırat, "Birleşmiş Milletler’de ilk defa yapılacak olan bu organizasyonda BM büyükelçilerine şehrimizdeki bir arada yaşama kültürünü gösterip ayni zamanda Hatay’ımızın güzelliklerini anlatacağız. Her konserimizde seslendirdiğimiz birbirinden güzel eserlerimizin yanında bu konserimiz için repertuarımıza kattığımız eserlerimiz ile dinleyicilere unutulmaz bir konser keyfi yaşatacağız. Bu organizasyonun gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen başta Hatay Valimiz Sayın Ercan Topaca olmak üzere İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne ve BM Türkiye Daimi Büyükelçiliğine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.