Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Matbuu.com’dan öğretmenlere özel yüzde 50 indirim

Türkiye’de ilk defa online matbaa ile yeni nesil matbaacılık dönemini başlatan matbuu.com, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler için fotokitap’ta yüzde 50 indirim yaptı.Konuyla ilgili yapılan açıklamada Öğretmenlerin ömür...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’de ilk defa online matbaa ile yeni nesil matbaacılık dönemini başlatan matbuu.com, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler için fotokitap’ta yüzde 50 indirim yaptı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada Öğretmenlerin ömür boyu saklayacakları unutulmaz bir hatıra olacak ’Fotokitap’a indirimli ulaşmak için matbuu.com adresinden verecekleri sipariş öncesi, öğretmen kimliklerinin fotoğrafını info@matbuu.com mail adresine göndermeleri gerekiyor. Açıklamada internet ortamından yapılan gönderimden sonra öğretmenlere indirim kodu gönderiliyor. Sipariş sırasında öğretmenler kendilerine ulaşan indirim kodunu kullanarak, yüzde 50 indirimle Fotokitap’a sahip oluyor.
Matbuu.com ve sosyal medya linki üzerinden sipariş edilebilen Fotokitap, kendi fotoğraflarının ya da albümü hediye edilecek kişinin fotoğraflarıyla hazırlanabiliyor. Fotoğrafları kişinin kendisi yükleyebileceği gibi sosyal medya hesaplarında paylaşılan fotoğraflarla da Fotokitap’ı hazırlayabilirsiniz.
Öğretmenlere sürpriz bir hediye hazırlamak isteyen kullanıcılar için ise kupon kodu ile aldıkları her Fotokitap yüzde 15 indirimli olacağı bildirildi.
Kendi yazılım sistemini oluşturarak web-to-print sistemini hayata geçiren matbuu.com ’da hem tüketici hem de üretici için birçok avantaj bulunuyor. Matbuu.com CEO’su Onur Afşar, tüm öğretmenlerin bu çok özel günlerini kutladığını belirterek, Matbuu.com’un öncülüğünü yaptığı bu sistem ile her aşaması zorlu süreçler içeren geleneksel matbaacılığı internet ortamına taşıdıklarını, daha hızlı ve ekonomik çözümlerle hizmet vermeye çalıştıklarını bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.