Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MASKİ, Taşkuyucak ve Ozanca’da elektrik panolarını yeniledi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, pano yenileme çalışmalarının ihtiyaç duyulan yerlerde devam ettiğini belirterek, Gölmarmara ilçesine bağlı Taşkuyucak ve Ozanca mahallelerinde yer alan içme suyu sondajlarının elektrik panolarının...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MASKİ, Taşkuyucak ve Ozanca’da elektrik panolarını yeniledi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, pano yenileme çalışmalarının ihtiyaç duyulan yerlerde devam ettiğini belirterek, Gölmarmara ilçesine bağlı Taşkuyucak ve Ozanca mahallelerinde yer alan içme suyu sondajlarının elektrik panolarının yenilendiğini açıkladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde arızalardan kaynaklı su kesintisi yaşanmasını en aza indirmek için bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Gölmarmara ilçesine bağlı Taşkuyucak ve Ozanca mahallelerindeki elektrik panolarını baştan aşağıya yeniledi. Mahallelerde hayata geçirilen çalışma sayesinde olası elektrik arızaları dolayısıyla su kesintisi yaşanmasına sebep olan eski elektrik panoları yenilenerek vatandaşlara kesintisiz içme suyu sağlandı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, pano yenileme çalışmalarının ihtiyaç duyulan yerlerde devam ettiğini belirterek, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak elektrik panolarının montajını bünyemizde yaparak içme suyu sondajlarının bulunduğu tesislerde kullanım ömrünü tamamlayan panolar ile değişimini gerçekleştirdik. Panoları yenileyerek arızlardan kaynaklı su kesintisi yaşanmasını en aza indirdik” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.