Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MASKİ işi sıkı tutuyor

MASKİ Genel Müdürlüğü Aralık ayı ilçe şefleri toplantısı MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleştirilirken araç takip sistemiyle ilgili olarak da ilçe sorumluları ve ilçelerde görev yapan personele...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MASKİ işi sıkı tutuyor

MASKİ Genel Müdürlüğü Aralık ayı ilçe şefleri toplantısı MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleştirilirken araç takip sistemiyle ilgili olarak da ilçe sorumluları ve ilçelerde görev yapan personele eğitim verildi.

MASKİ ilçe şefleri toplantısı yapıldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürütülen hizmet kalitesini daha da güçlendirmek amacıyla aylık ilçe şefleri toplantılarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleştirilen aralık ayı ilçe şefleri toplantısında ilçelerde yapılan hizmetlerle ilgili değerlendirilmelerde bulunuldu. Koordinasyonun yüksek tutulması için yapılan toplantılarda hayata geçirilen hizmetlerin sıkı bir şekilde takip edilmesinin önemine değinilirken yürütülen çalışmalarda dikkat edilmesi gereken noktalar anlatıldı. MASKİ Genel Müdürlüğü, sahada görev yapan personelin güvenliği için alınması gereken önlemler ile ilgili ilçe şeflerine bilgilendirmede bulundu. Toplantıda Bilgen’e, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı İbrahim Perkmen ve İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı eşlik etti.

“Daha iyi hizmet için birlikteyiz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, düzenli olarak gerçekleştirdikleri MASKİ İlçe şefleri toplantısına büyük önem verdiklerini ifade ederek, “İlçe şefleri ile gerçekleştirdiğimiz aylık değerlendirme toplantılarımızda 17 ilçemizde hayata geçirdiğimiz yatırımların süreçleri ile ilgili şeflerimizden bilgi alıp, talimatlar veriyoruz. Manisamıza daha kaliteli hizmet sunmak için koordineli çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Bugüne kadar birçok başarılı projeyi bu sayede gerçekleştirdik. Bundan sonra da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bunun en önemli sebeplerinden biri ilçelerimizle güçlü bir koordinasyona sahip olmamız. Biz daha iyi hizmet için her zaman birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

MASKİ’den kamu yararı için örnek çalışma

MASKİ Genel Müdürlüğü, araçların daha verimli kullanılarak kamu yararı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği araç takip sistemi ile ilgili ilçe sorumlularına ve ilçelerde görev yapan personele eğitim verdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde kullandığı araçları 7/24 takip ederek araç kullanımını daha verimli hale getirmek için personelini eğitimlerden geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Mehmet Ali Tunayılmaz tarafından ilçe sorumlularına ve ilçelerde görev yapan personele eğitim verildi. MASKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu’nun da katıldığı eğitimde ilçe şeflikleri bünyesinde bulunan araçların 7/24 takip edilmesi, araçların rölantide uzun süre çalışmaları, ani hızlanmaları, yavaşlamaları, savrulmaları ve hızlarının kontrol edilmesi ile birlikte araçların etkin ve verimli kullanımının sağlanmasına yönelik bilgiler verildi. Ayrıca harita üzerinden bütün araç hareketlerinin takip edilebildiği sistem sayesinde trafik yoğunluğunun da görülerek iş gücünde önemli oranda tasarruf sağlanabileceği konuları paylaşıldı.

“Sistem sayesinde iş gücünde tasarruf sağlıyoruz”

MASKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, araç takip sistemi sayesinde araçların daha verimli kullanılmasının sağlandığını belirtti. Öztozlu, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz bünyesindeki araçlarımızın hepsine araç takip sistemi entegre ediyoruz. Bu sistem, sadece araçların takibi için değil araçları kullanan personelimizin güvenliği için de çok önemli bir sistem. Bu sistem sayesinde araçlarımızı verimli şekilde kullanılmasını sağlayarak kamu yararını koruyoruz. Sistemi yakından takip ederek iş gücünde ve akaryakıtta önemli oranda tasarruf sağlıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.