Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masfed Başkanı Erkoç: “78 Milyonun Kenetlenmesi Terörün Amacını Boşa Çıkaracaktır”

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED), Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) ve OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Ankara’da otobüs durağında bekleyen sivil yurttaşları hedef alan terör saldırısını lanetleyerek, 78 milyonu...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED), Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) ve OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Ankara’da otobüs durağında bekleyen sivil yurttaşları hedef alan terör saldırısını lanetleyerek, 78 milyonu teröre karşı kararlı bir birlik ve beraberlik duruşu sergilemeye çağırdı.
Erkoç, ülkenin huzur ve barışına kast eden teröre karşı milletçe bir olup kararlı tepki vermek gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:
“Türkiye’mizin kalbi olan başkent Ankara’mız, son beş ay içinde üçüncü kez olmak üzere yeni bir menfur terör saldırısına maruz kalmış bulunuyor. Bizi milletçe üzüntüye, derin acıya sevk eden bir saldırıya daha maruz kaldık. İnsanlık düşmanı caniler sivil vatandaşlarımızın hayatına kastetmiş, masum insanları acımasızca katletmiştir. Bu hain saldırıda hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, Ankara’daki hastanelerde tedavi görmekte olan yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştiren insanlık düşmanlarını yıllardır sivil, asker, polis olmak üzere onlarca insanımızı katleden, ülkemizin huzur, barış ve kardeşliğini bozmaya çalışan ayrılıkçı terörü lanetliyoruz. Doğusu batısı, güneyi kuzeyiyle milletimizin kenetlenip birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi ve kararlılığı, terörün amacını boşa çıkaracaktır. Otomotiv sektörü temsilcileri olarak bu çabayı boşa çıkarmak için 78 milyon vatandaşımızı kardeşliği muhafazaya, birlik ve dayanışmaya çağırıyoruz. Türkiye’nin huzur ve barışını bozmaya, kalkınma ve ilerlemesine sekte vurmaya çalışan bu menfur girişim milletçe birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece asla amacına ulaşamayacaktır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.