Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmaraereğlisi Belediyesi kurslarına ilgi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın projelerinden olan ve geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Marmaraereğlisi Belediye Gençlik Merkezinde ve Yeniçiftlik Mahallesindeki Belediye ek hizmet binasında verilen kurslardan çok sayıda vatandaş...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmaraereğlisi Belediyesi kurslarına ilgi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın projelerinden olan ve geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Marmaraereğlisi Belediye Gençlik Merkezinde ve Yeniçiftlik Mahallesindeki Belediye ek hizmet binasında verilen kurslardan çok sayıda vatandaş faydalanıyor.

Kuaförlük, Biçki- Dikiş, Çini boyama ve Mozaik eğitimi, aynı zamanda gençleri spora teşvik etmek amacıyla Karate ve Basketbol kursları devam ediyor. Kursiyerler el sanatları kursu kapsamında Marmaraereğlisi Gençlik Merkezinde Çini boyama, mozaik kursu, Yeniçiftlik mahallesindeki belediye ek binasında biçki-dikiş ve kuaförlük kurslarına yoğun katılım ile başladı. Kursiyerlerin kurslar boyunca kullanacakları malzemelerin temini de Belediye Başkanlığı tarafından karşılanıyor.

Temel belediyecilik hizmetleri kadar sosyal ve kültürel hizmetlere de önem verdiklerini belirten Marmaraereğilsi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, " Açılan kursların ilçe genelinde faydalı olacağına inanıyorum. Özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin el becerilerini geliştirmelerini, boş vakitlerini olumlu olarak değerlendirmelerini hedefledik. Katılan vatandaşlar hem boş zamanlarını değerlendiriyor, becerilerini geliştiriyor ve gençler de spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak duruyor Açtığımız kurslarımızla eğlenerek öğrenme fırsatını her yaştan vatandaşımıza sunuyoruz. Tüm kursların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.