Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Uyan umre yolcularını uğurladı

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinden kutsal topraklara giden umre kafilesini Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan uğurladı. Umre kafilesi dualar eşliğinde Kız Kur’an Kursu önünden kutsal topraklara hareket etti.Marmaraereğlisi’nden...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Uyan umre yolcularını uğurladı

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinden kutsal topraklara giden umre kafilesini Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan uğurladı. Umre kafilesi dualar eşliğinde Kız Kur’an Kursu önünden kutsal topraklara hareket etti.

Marmaraereğlisi’nden umreye gidecek kafile için Marmaraereğlisi Kız Kur’an Kursu önünde tören düzenlendi. Törene umreye giden adayların akrabaları ve yakınlarının yanı sıra Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da katıldı.

Duygusal anların yaşandığı uğurlama töreninde konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, adaylara hayırlı yolculuklar dilerken, "Allah niyetinizi ve ibadetinizi kabul etsin. Kutsal topraklara gidiyorsunuz. Allah tüm Müslümanlara bu yolculuğu nasip etsin. Bu yolculuk sabır yolculuğudur. Kutsal topraklarda inşallah ülkemiz için tüm insanlık için dua eder ve hayırlısıyla dönersiniz. 7’den 70’e herkesin heyecan içerisinde olduğu kafilemize hayırlı yolculuklar diliyor, yapılacak ibadetlerin ve duaların İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından umre yolcuları dualarla uğurlandı. Belediye Başkanı İbrahim Uyan, uğurlamak için otobüslere çıkarak tek tek vatandaşlara hayırlı yolculuklar diledi. Belediye Başkanı Uyan, "Peygamber Efendimize selamlarımızı götürün. Allah niyetinizi kabul eylesin" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.