Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de seyir halindeki otomobil yandı

Mardin’de seyir halinde olan otomobil bir anda alev aldı.Mardin merkez Artuklu ilçesinde seyir halinde olan otomobil bir anda alev alırken, can kaybının yaşanmadığı yangında otomobilde maddi hasar oluştu. Alınan bilgiye göre, Artuklu ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’de seyir halindeki otomobil yandı

Mardin’de seyir halinde olan otomobil bir anda alev aldı.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde seyir halinde olan otomobil bir anda alev alırken, can kaybının yaşanmadığı yangında otomobilde maddi hasar oluştu. Alınan bilgiye göre, Artuklu ilçesi Ravza Caddesi üzerinde seyir halinde olan Murat Ural yönetimindeki 35 TNJ 15 plakalı otomobilde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden otomobil sürücüsü, çevredeki vatandaşların yardımıyla yangını büyümeden söndürdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de otomobilin motor kısmında soğutma çalışması yaptı.

Olay ile ilgili konuşan sürücü Murat Ural, bisiklet turu nedeniyle tüm yolların araç trafiğine kapatıldığını hatırlatarak, “Yollar kapalı olduğu için çok dolandık, çok dur kalk yaptık. Malum Mardin inişi çıkışı çok olan bir şehirdir. Mesai bitimi olduğu için trafik çok yoğundu. Aşağıdan buraya gelinceye kadar yarım saat 40 dakikamız geçti. 10 metre geride bir ses geldi, sağ taraftaki dikiz aynasından alevlerin çıktığı görünce hemen aracı park ettim. Allah razı olsun çevredeki vatandaşların yardımıyla hem bize hem de yolculara bir şey olmadan yangını söndürdük. Maddi hasarım var ama en azından sağlık açısında bir sorun yok” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.