Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de Şehit Olan Kalmış’ın Baba Evine Ateş Düştü

Mardin’de teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış’ın Bolu’daki baba evine ateş düştü.Bugün sabah saatlerinde Mardin’in Midyat ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’de teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış’ın Bolu’daki baba evine ateş düştü.
Bugün sabah saatlerinde Mardin’in Midyat ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış’ın (31) Bolu’da yaşayan babasına acı haber verildi. Beşkavaklar Mahallesi Bolnak Sitesi’nde yaşayan baba İbrahim Sütçü’ye emniyet yetkilileri tarafından acı haber verildiği sırada sağlık ekipleri de evin önünde hazır bulundu.
ESKİ CUMHURBAŞKANI GÜL’ÜN YAKIN KORUMASI
Uzun bir süre eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yakın korumalığını yaptığı öğrenilen şehit polis Şerife Özden Kalmış’ın abisi İsmail Sütçü, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kardeşim şehitlik mertebesine, en üst mertebeye ulaştı. Allah rahmet eylesin. Kendisiyle telefonda görüşüyorduk. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün uzun süre yakın korumalığını yaptı. Çok üzüntülüyüz” dedi.
5 AYLIK EVLİYDİ
8 yıllık polis memuru olan şehit Şerife Özden Kalmış’ın, 2 yıldır Mardin’de görev yaptığı ve 5 aylık da evli olduğu belirlendi. Şehit Kalmış’ın cenazesi Kastamonu’nun Araç ilçesinde toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.