Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de Kudüs tepkisi

Mardin’de STK’lar ve öğrenciler, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv’deki büyükelçiliklerini Kudüs’e taşıma kararına tepki gösterdi.Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’de Kudüs tepkisi

Mardin’de STK’lar ve öğrenciler, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv’deki büyükelçiliklerini Kudüs’e taşıma kararına tepki gösterdi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi önünde bir araya gelen çok sayıda üniversite öğrencisi ve STK temsilcileri, ellerinde Filistin ve Türk bayrakları ile yürüyüş yaptı. Yürüyüşü düzenleyen grup adına açıklama yapan İbrahim Halil Yetim, unutulan insanlığı hatırlatmak için toplandıklarını söyledi. Yetim, "Kudüs direnişin başkentidir. Kudüs insanlığın vicdanıdır. Kudüs varlığı ile ümmetin gözbebeğidir. Dolayısıyla Kudüs hiçbir şekilde pazarlık konusu edilemez ve asla terörist İsrail’in başkenti olarak tanınamaz. Haçlıların akıbeti ne olduysa ABD, İsrail ve tüm emperyalistlerin akıbeti de o olacaktır. Zafer inananlarındır ve yakındır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.