Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de Bir Asker Şehit Oldu

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Nusaybin’de bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlarda yaralanan bir askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "5 Mayıs...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Nusaybin’de bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlarda yaralanan bir askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "5 Mayıs 2016 Perşembe günü Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 11.30’da şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.