Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de 249 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Mardin’in Artuklu Altınova İlkokulunda 2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci dönem karne dağıtım töreni düzenlendi. İlkokul öğrencilerinin çiçeklerle karşıladığı Yaman, beraberinde ki heyetle öğrencilere karne ve içerisinde çeşitli...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’de 249 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Mardin’in Artuklu Altınova İlkokulunda 2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci dönem karne dağıtım töreni düzenlendi. İlkokul öğrencilerinin çiçeklerle karşıladığı Yaman, beraberinde ki heyetle öğrencilere karne ve içerisinde çeşitli hediyelerin bulunduğu okul çantası dağıttı.

Eğitim yatırımlarının şehir de devam ettiğine işaret eden Yaman, “Mardin’de Valilik, Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitim alanında ortak çalışmalarımız var. Şehrimizde eğitim en iyi yere gelmesi için yatırım çalışmalarımız devam ediyor. Bu alanda yeni derslikler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceği. Artuklu ve diğer ilçelerimiz de açtığımız Bilgi Evi ve Gençlik Merkezlerimiz ile öğrencilerimiz yanında yer aldık. Bu mekânlarda öğrencilerimizi eğitim alanında geliştirmek için projelerimizi hayata geçirdik. Öğrenciler için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Yaman, “Bizim öğrencilerden isteğimiz, ödevlerini yapsınlar, bol bol kitap okuyup oynasınlar. Öğrencilerimiz, okul döneminde olduğu gibi yarıyıl tatilinde de bilgi evi ve gençlik merkezlerimizden faydalanabilirler. Burada ki kütüphanelerimizden yararlanabilir, ücretsiz ikramlarımızdan faydalanabilirler. İkinci yarıya motivasyonu yüksek bir şekilde geçirebilecek bir çalışmayı gerçekleşsinler” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.