Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mankenlerden Teröre Tepki Yürüyüşü

Birçok siyasetçi ve ünlü simanın jüri koltuğunda oturduğu “4. Dijital Dünyanın Enleri Ödülleri" sahiplerini buldu. Gecede düzenlenen karma defilede yürüyen mankenler teröre tepki gösterdi.Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birçok siyasetçi ve ünlü simanın jüri koltuğunda oturduğu “4. Dijital Dünyanın Enleri Ödülleri" sahiplerini buldu. Gecede düzenlenen karma defilede yürüyen mankenler teröre tepki gösterdi.
Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evo’s Angels ve Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen, birçok siyasetçi ve ünlü simanın jüri koltuğunda oturduğu “Dijital Dünyanın Enleri Ödülleri" sahiplerini buldu. Evren ve Evrim Yaşlak kardeşlerin ev sahipliğinde Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen görkemli törenle 40 kategoride ödül verildi. Türkiye’nin önde gelen mankenlerinin bulunduğu karma defile ve “Yıldızlar Geçidi”ne de ev sahipliği yapan geceye iş sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Gecede düzenlenen karma defilede yürüyen mankenler teröre tepki gösterdi.
Türkiye’de ilk defa bir dijital yayın grubu 40 farklı kategoride enlerini seçti. Dijital dünyanın enleri bir milyonun üzerinde kişinin oylama sonuçları ile belirlendi. Evo’s Angels Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yaşlak, Başkan Yardımcısı Evrim Yaşlak ve Kırmızı Türk Haber Kurucusu Cengizhan Kaya’nın konuşmalarıyla başlayan görkemli gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu ve komedyen Metin Yıldız ve Best Model of Turkey güzeli-oyuncu Tuğçe Sarıkaya yaptı.
Gece aynı zamanda Türkiye’deki yılın en görkemli karma defilesine ev sahipliği yaptı. Koreografisi Asil Çağıl tarafından hazırlanan defilede tescilli modeller podyumda yürüdü. Joymiss ’Timeless Romance’ kreasyonuyla, Handan Özsoy ’İllusion of Nature’ kreasyonuyla, Verden Für ’Kürk Deri-Deniz’ kreasyonuyla, Elif Gedikoğlu ’Amor’ kreasyonuyla gecede bulunanlara en güzel tasarımlarını sundu. Yaşanan terör olaylarına tepki gösterilen gecede, mankenlerin giydiği “Teröre Hayır” yazılı kürkler büyük alkış aldı. Moda, magazin, medya ve sanat dünyasının önemli isimlerini buluşturan gecenin finali ödül töreniyle son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.