Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’yı Serinleten Yaz Yağmuru

Manisa’da öğleden sonra bastıran sağanak yağış şehir merkezinde etkili oldu. Sabah saatlerindeki sıcak havaya aldanan Manisalılar, öğleden sonraki sağanak yağışta sırılsıklam ıslandı.Sıcak ve nemli havanın etkisini artırdığı Manisa’da...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da öğleden sonra bastıran sağanak yağış şehir merkezinde etkili oldu. Sabah saatlerindeki sıcak havaya aldanan Manisalılar, öğleden sonraki sağanak yağışta sırılsıklam ıslandı.
Sıcak ve nemli havanın etkisini artırdığı Manisa’da kısa süren yaz yağmuru Manisalıları serinletti. Sabah saatlerinde sıcak havanın hakim olduğu Manisa’da öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar sırılsıklam ıslandı. Kentin cadde ve sokaklarında yazlık kıyafetleri ile dolaşan bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şemsiyesiz vatandaşlar saçak altlarına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Sıcak geçen Ramazan ayında yağan bu yağmurun kendilerini serinlettiğini belirten vatandaşlar, bereket getirmesini diledi. Yaklaşık yarım saat süren yağmurun ardından güneş, kendisini tekrar gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.