Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’nın Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Manisa’da, Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında gözaltına alınan başörtülü bayanlara kelepçe takılması emrini verdiği için hakkında soruşturma açılan ve ardından merkeze alınan Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’in...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da, Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında gözaltına alınan başörtülü bayanlara kelepçe takılması emrini verdiği için hakkında soruşturma açılan ve ardından merkeze alınan Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’in yerine Manisa Emniyet Müdürü olarak atanan Fevzi Bilgiç, Manisa’da görevine başladı. Bilgiç, ilk ziyaretini Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a gerçekleştirdi.
Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü iken İçişleri Bakanlığınca Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Fevzi Bilgiç, Manisa Valisi Bektaş’ı makamında ziyaret etti. Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Fevzi Bilgiç, “Elazığ polis okulunda 7 ay görev yaptım. Bu görevden önce Adıyaman’da Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordum. Şuan kararname ile Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne atanmış bulunuyorum. Bugün görevime başlamak için geldim. Emniyet hizmetleri ve kamu düzeninin sağlanması ile ilgili teşkilatımızın en üst seviyede daha dikkatli ve etkin bir şekilde görev yapmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya gayret göstereceğiz. Burada sayın valimizin talimatları, direktifleri ve kamu düzeninin sağlanmasındaki önceliklerimizi sürekli ön planda tutup hizmetimize devam edeceğiz” dedi.
Vali Erdoğan da Bektaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları söyledi: “Yeni İl Emniyet Müdürümüz geldi, görevine başladı. Öncelikle tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Manisa gibi ülkemizin önemli vilayetlerinden birinde emniyet müdürü olarak görev yapmak gerçekten bir ayrıcalık, bir onur. Hem de önemli bir görev, üzerinde ciddiyetle durulması gereken bir görev."
Manisa’da güvenlik açısından ciddi bir sıkıntı olmadığını anlatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Elimizden geldiği kadar işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Bundan önceki arkadaşlarımızda geldi, çalıştılar, görevlerini tamamlayıp ayrıldılar. Onlara da teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki yeni müdürümüz de tecrübesiyle, birikimiyle Manisa’da kendinden beklenen görevi beklendiği şekilde en başarılı şekilde yerine getirecektir. Ben kendisine hem hayırlı olmasını diliyorum, hem başarılar diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.