Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da Başkan Üzen güven tazeledi

Manisa Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda mevcut Başkan Mehmet Üzen tek listeyle gidilen seçimde güven tazeledi.Manisa Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek listeyle...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da Başkan Üzen güven tazeledi

Manisa Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda mevcut Başkan Mehmet Üzen tek listeyle gidilen seçimde güven tazeledi.

Manisa Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde 2 dönemdir başkanlık yapan Mehmet Üzen, üyelerin destekleriyle yeniden başkanlığa seçildi. MASKİ İkiz Kuleler Oda ve Dernekler Binası Konferans Salonu’nda yapılan seçimde divan başkanlığına Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Osman Yeşilyurt seçildi. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği (MESKOP) Başkanı Recep Çınar ve oda başkanları katıldı.

2010’dan bu yana odanın başkanlık görevini sürdürdüğünü belirten Başkan Üzen, “2014’te ikinci döneme girdik. Nasip olursa bir 4 yıllığına daha seçileceğiz. Yeni bir ekip oluşturduk. Genç bir kadro oluşturduk. Tabii yeni dönemde yapacağımız çok iş var. Kısacası biz üyelerimizin menfaatini, vatandaşlarımızın menfaatini düşünerek her zaman iyi işler yapmaya gayret ettik. Bundan sonra da bu iyi işleri yapmaya devam edeceğiz. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.