Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da 15 Temmuz Sancak Koşusu düzenlendi

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ANISINA MANİSA'DA 'SANCAK KOŞUSU' DÜZENLENDİ. ETKİNLİKTE GÜZEL GÖRÜNTÜLER OLUŞURKEN VATANDAŞLAR DA SANCAĞI TAŞIYAN SPORCULARI ALKIŞLARIYLA DESTEKLEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2020 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2020 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da 15 Temmuz Sancak Koşusu düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında demokrasi şehitleri anısına Manisa’da ’Sancak koşusu’ düzenlendi. Etkinlikte güzel görüntüler oluşurken vatandaşlar da sancağı taşıyan sporcuları alkışlarıyla destekledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen, İzmir Caddesi’nden başlayan, Doğu Caddesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı güzergahında yaklaşık 2 buçuk kilometrede yapılan Sancak Koşusu, 25 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. "Demokrasi bilinci, elden ele taşınan bir bayrak yarışıdır" sloganı ile etkinlikte yer alan sporcular, 15 Temmuz Demokrasi Marşı eşliğinde ay yıldızlı sancağı elden ele taşıyarak güzel görüntüler oluştururken, vatandaşlar da alkışlarla sporculara destek verdi.

Etkinlikte her bir sporcu, 100 metre koşunun ardından sancağı arkadaşına teslim etti. Koşunun son bölümünde ise özel sporculardan bedensel engelli Sefa Yurtkölesi sancağı tekerlekli sandalyesiyle taşıdı. Yurtkölesi, sancağı Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’e alkışlar eşliğinde teslim etti. Vali Karadeniz, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ün de yer aldığı törende sporculara katılım belgesi takdim ederek teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.