Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa Büyükşehir’den Bayrağın Saldırıya Uğradığı İddialarına Yanıt

Manisa’da Yayın Yapan Bir İnternet Sitesinde Yer Alan ‘manisa’da Türk Bayrağı’na Çirkin Saldırı’ Başlıklı Haberde Yer Alan Saldırı İddialarina Yönelik Manisa Büyükşehir Belediyesi Bir Açıklama Yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa Büyükşehir’den Bayrağın Saldırıya Uğradığı İddialarına Yanıt
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Manisa’da Türk Bayrağı’na Çirkin Saldırı’ başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını, bayrağın rüzgardan dolayı klima motoruna takılarak zarar gördüğünü, yerine ekiplerce yenisinin asıldığını bildirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından asılan Türk bayrağının zarar görmesi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra yaptığı açıklamada, yerel bir haber sitesinde çıkan ’Manisa’da Türk Bayrağı’na Çirkin Saldırı’ başlıklı haber gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Manolya Meydani karşısında bulunan bir apartmana Mesir Haftası ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından asılan Türk Bayrağı saldırıya uğramadığını, gece rüzgardan dolayı klima motoruna takılarak zarar gördüğünü ve haber alır almaz Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından yenisi ile değiştirildiğini bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.