Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mangalını alan pikniğe koştu

Eskişehir’de bayram tatili ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, mesire alanlarını doldurdu.Ramazan Bayramı dolayısıyla verilen 9 günlük tatilde, birçok vatandaş sahil kenarına giderken bazı vatandaşlar da aile ve dostlarıyla piknik...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de bayram tatili ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, mesire alanlarını doldurdu.
Ramazan Bayramı dolayısıyla verilen 9 günlük tatilde, birçok vatandaş sahil kenarına giderken bazı vatandaşlar da aile ve dostlarıyla piknik alanlarını doldurdu. Bayramda konuklarını ağırlayan Eskişehirliler, daha sonra serin bir ortamda vakit geçirmek için çoluk çocuk piknik alanlarına akın etti. Şehir dışından gelen misafirleriyle de hoşça vakit geçiren vatandaşlar, 9 günlük bayram tatilinde hem akraba ziyaretlerin gerçekleştirdiklerini, hem de eğlenerek vakit geçirdiklerini ifade etti.
Kimi aileler çocukları ile oyunlar oynayarak onları hamakta sallarken, kimi vatandaşlar da gazetelerden yaptıkları huniler ile güneşten korunmaya çalıştı. Mangal dumanlarının yükseldiği mesire alanlarında vatandaşlar, çevre temizliği konusunda herkesin duyarlı olmasını gerektiğini söylediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.