Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat’ta kaldırımlar engelsiz hale getiriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta ana caddelerdeki kaldırımlara görme engelli bireyler için kabartmalı hissedilebilir yüzeyli yürüyüş yolları yapıyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi, tüm projelerinde engelli bireyleri düşünerek,...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat’ta kaldırımlar engelsiz hale getiriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta ana caddelerdeki kaldırımlara görme engelli bireyler için kabartmalı hissedilebilir yüzeyli yürüyüş yolları yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tüm projelerinde engelli bireyleri düşünerek, hayatlarını kolaylaştıracak önemli çalışmalara imza atıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Bakım ve Onarım şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Manavgat’ta sorumluluk alanı içinde olan Antalya Caddesi ve İbrahim Sözen Caddesi’nde kaldırımlara görme engelliler için kabartmalı hissedilebilir yüzeyli yürüyüş yolları yapılıyor.

Kısa sürede tamamlanacak

Görme engelli vatandaşların toplumsal alanlara katılımlarını kolaylaştırmak ve güven içinde ulaşımlarını sağlamak adına yapılan kaldırım çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Çalışmalar kapsamında ilçede yol ve kaldırım yenilemeleri nedeniyle yol seviyesinden düşük ya da yüksek kalan kanalizasyon kapakları da yol seviyesiyle eşit hale getirildi.

Manavgat için engelleri kaldırıyoruz

Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, kaldırımlarda görme engelli bireyler için yapılan çalışmaların uluslararası standartlara uygun oluğunu belirterek, daha güzel bir Manavgat İçin engelleri kaldırdıklarını bozuk olan kanalizasyon kapaklarını da yol seviyesine getirdiklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.