Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manavgat Yardımlaşma Platformu’ndan 7 çocuklu aileye yardım

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Yardımlaşma Platformu, tek katlı eski bir evde yaşayan 7 çocuklu aileye yardım eli uzattı.Manavgat’ta dar gelirli ailelere ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için hayırsever vatandaşlar tarafından sosyal...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Yardımlaşma Platformu, tek katlı eski bir evde yaşayan 7 çocuklu aileye yardım eli uzattı.
Manavgat’ta dar gelirli ailelere ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için hayırsever vatandaşlar tarafından sosyal medya üzerinden oluşturulan Manavgat Yardımlaşma Platformu, yardımlarını sürdürüyor. Platform üyeleri, son olarak Yayla Mahallesi’nde tek katlı eski bir evde yaşayan 7 çocuklu Ekenel ailesine yardım etti. Mersin’den gelen ailenin zor şartlar altına yaşadığını öğrenen Manavgat Yardımlaşma Platformu üyeleri, aileye çeşitli yardımlar topladı. Toplanan yardımlar aileye teslim edilirken, aile bireyleri ise platform üyelerine teşekkür etti. Mersin’den geldiklerini ve bir ay otelde çalıştıktan sonra otelin kapanmasıyla işten çıkarıldığını belirten Bülent Ekenel, "Şu an işsiz kaldım, iş arıyorum. 7 çocuğum var, en küçüğü 1.5 yaşında, en büyüğü 16 yaşında. 2 çocuğum okula gidiyor. Zor şartlar altında yaşıyoruz. Manavgat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşmaya müracaat ettik. Oradan 200 TL yardım parası verildi. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Belediyeye temizlik işlerine iş için başvurdum, ancak oradan henüz bir cevap gelmedi" dedi.
Yardımları için Manavgat Yardımlaşma Platformu’na teşekkür eden Ekenel, "Allah onlardan razı olsun. Zor günümüzde bize yardım ettiler. Başta platform üyelerine, eşya, yiyecek ve giyecek bağışlayan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.