Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mamak Belediyesi’nin Larva Mücadelesi Devam Ediyor

Mamak Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesi için başladığı haşere mücadelesine devam ediyor.Mamak Belediyesi ekipleri bahar aylarında larva ilaçlamasına odaklandı. Larva ve haşere mücadelesinde Dünya Sağlık Örgütü’nün...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mamak Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesi için başladığı haşere mücadelesine devam ediyor.
Mamak Belediyesi ekipleri bahar aylarında larva ilaçlamasına odaklandı. Larva ve haşere mücadelesinde Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiye ettiği ilaçları kullanan ekipler, 66 mahallede etkin şekilde ilaçlama yapıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kış aylarının hemen ardından ilaçlama çalışmalarını Mamak’ın tüm mahallelerinde başlattık. Ekiplerimiz düzenli olarak ilaçlama çalışmalarını yürütüyor. Amacımız vatandaşlarımızın haşeresiz, huzurlu bir yaz geçirmesini sağlamak" dedi.
Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekipleri, 3 araç ve 7 personelle haşere mücadelesini 7 gün 24 saat sürdürüyor. Vatandaşlara bir de uyarıda bulunan yetkililer, haşere ve sineklerin üremesinde en önemli etkenlerin başında çöp ve evsel atıklar bulunduğunu dile getirerek, çöplerin akşam 20.00 ile 22.00 saatleri arasında çıkarılmasını istedi.
Mamak Belediyesi vatandaşlardan gelen taleplere göre de açık alanlarda ilaçlama yapıyor. Vatandaşlar Alo Mamak 444 0 149 ve 368 18 12 numaralı telefonlardan ilaçlama talep edebiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.