Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maltepe’deki askeri kışlanın personelleri de Gaziantep’e sevk ediliyor

Şehir merkezlerindeki kışlaların taşınması kararının ardından İstanbul Maltepe’de bulunan 2. Zırhlı Tugay Komutalığı’ndaki askeri araç sevkıyatı sürerken, aynı kışladaki personelin de Gaziantep’in İslahiye ilçesine taşınmasına...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehir merkezlerindeki kışlaların taşınması kararının ardından İstanbul Maltepe’de bulunan 2. Zırhlı Tugay Komutalığı’ndaki askeri araç sevkıyatı sürerken, aynı kışladaki personelin de Gaziantep’in İslahiye ilçesine taşınmasına başlandı.
FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şehir merkezlerinde bulunan kışlaların taşınması kararı alınmış ve hazırlıklara başlanmıştı. İstanbul Maltepe’de bulunan 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı General Nurettin Baran Sel Kışlası’ndaki askeri araçların Gaziantep’in İslahiye ilçesine sevkıyatına devam ediliyor. Son olarak 43 adet Zırhlı Personel taşıyıcı (ZPT) ile 2 adet araç kurtarma, bir adet askeri cip, bir adet askeri kamyon İslahiye ilçesine getirildi.Aynı kışladaki 280 askeri personelin de İslahiye ilçesine taşınmasına başlandı. İlk gelen grupta, tank, fırtına obüs ve ZPT’lerde görevli 180 askeri personel, ilçeye getirildi.
Araçlar, 106. Topçu Alay Kışlası’na götürülürken, askeri personel de aynı kışladaki yeni birliklerine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.