Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malazgirt’in ‘Gönül Elçisi’ çalışıyor

Muş’un Malazgirt ilçesinde temizlik firması işleten ve ilçenin ‘gönül elçisi’ olan genç iş adamı Ertan Yurdakul, kenti siyasilere anlatmak için var gücüyle çalışıyor.Genç yaşına rağmen Ankara ve İstanbul’da şirket çalıştıran...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malazgirt’in ‘Gönül Elçisi’ çalışıyor

Muş’un Malazgirt ilçesinde temizlik firması işleten ve ilçenin ‘gönül elçisi’ olan genç iş adamı Ertan Yurdakul, kenti siyasilere anlatmak için var gücüyle çalışıyor.

Genç yaşına rağmen Ankara ve İstanbul’da şirket çalıştıran ve birçok gençlik faaliyetlerine katılan Malazgirtli genç iş adamı Ertan Yurdakul, ilçenin sorun ve sıkıntılarını siyasilere anlatarak, yatırım gelmesi için adeta çırpınıyor. “Ben Malazgirt aşığıyım ve ilçenin gönül elçisiyim” diyen genç iş adamı Yurdakul, “İlçemin adının altın harfle yazılması için var gücümle çalışacağım. Ben Malazgirt sevdalısı bir gencim. İlçemi en iyi şekilde anlatmayı kendime vazife yaptım. İstanbul ve Ankara’da birçok gençlik faaliyetlerine katıldım. Bu gençlik faaliyetlerimin sayesinde birçok siyasi büyüklerimle tanışma fırsatı buldum. Başbakanımız Binalı Yıldırım Beyle özel toplantı yaparak Malazgirt ilçemizin sorun ve sıkıntılarını anlattık. Başbakanımız bizleri çok iyi karşıladı ve Malazgirt ilçesinin çok yakın zamanda tanınamayacak kadar güzel ve yaşanılır bir yer olacağını söyledi” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de görüşerek, Malazgirt ilçesinin sorun ve sıkıntılarını anlattığını dile getiren Yurdakul, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Beye, ilçemizin sorun ve sıkıntıları anlattık. Bakanımız bizlerle çok ilgilendi ve Malazgirt ilçesini çok sevdiğini ve önemsediğini ifade etti. Malazgirt tarihine yine mevcut hükümetin sahip çıktığını belirtti. Bakanımız, Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Malazgirt Zaferi’nin aynı Çanakkale Zaferi gibi kutlandığının da altını çizdi. ‘Malazgirt ilçesi, Anadolu’ya açılan ilk kapımızdır’ dedi. Yapılacak yatırımlarla ilçenin tanınamayacak kadar güzel ve huzurlu bir yer olacağının da müjdesini verdi. Malazgirt ilçesini tüm dünyaya duyurmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” diye konuştu.

Yurdakul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için girişimlerde bulunacağını da sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.