Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’nın Yeni Valisi Görevine Başladı

MALATYA (İHA) –İzmir Valiliğinden Malatya Valiliğine atanan Mustafa Toprak, yeni görev yeri olan Malatya’ya gelerek görevine başladı.Vali Mustafa Toprak’ı Valilik önünde vali yardımcıları, daire müdürleri ve diğer protokol üyeleri...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 23:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MALATYA (İHA) –İzmir Valiliğinden Malatya Valiliğine atanan Mustafa Toprak, yeni görev yeri olan Malatya’ya gelerek görevine başladı.
Vali Mustafa Toprak’ı Valilik önünde vali yardımcıları, daire müdürleri ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Valilik makamında basın mensuplarına açıklama yapan Vali Toprak, Malatya’da bulunmaktan dolayı onur duyduğunu ifade ederek, “Malatya insanını mutlu, huzurlu ve güvenli kılmak adına almış olduğumuz görevi bizden sonra gelecek arkadaşımıza emanet etmek üzere var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
Malatya’yı her alanda kalkındırmak istediklerini belirten Vali Toprak, “Devletin bize verdiği sorumluluk gereği Malatya’yı ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi alanda güçlendirmek ve mevcut güzelliğine güzellik katmak için el birliği ile çalışacağız. Tüm bu hizmetleri verirken anlayışımız insan ve vatandaş odaklı olacak” dedi.
Malatya’nın kamu görevlileri tarafından görev yapılması hedeflenen iller arasında olduğunu söyleyen Vali Toprak, “Böylesi bir ilde bulunmak bir onur olmakla beraber bizlere bir takım sorumluluklar da yüklüyor. Bizim de amacımız bu sorumlulukları yerine getirmek ve bu ilden gittikten sonra da hoş bir seda ile anılmaktır” ifadelerini kullandı.
Malatya’nın yapılan ve yapılmakta olan birçok önemli projesinin olduğunu söyleyen Vali Toprak, “Biz göreve başlar başlamaz bu projelerin takipçisi olacağız. Tabi kentimizde bir bakanının olması bizim için çok büyük bir şans. Malatya’nın bir bakanın olmasını bizim işlerimizi kolaylaştıracaktır. Ben Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci ile önemli işlere imza atacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Vali Mustafa Toprak, konuşmasında paralel yapı ile mücadele konusunda da önemli mesajlar vererek, “Paralel yapı dahil olmak üzere devlet aleyhine gelişecek olan her türlü olumsuzlukları ve unsurları bertaraf etmek ve ortadan kaldırmak için elimizden gelen bütün gayretleri devletin valisi olarak ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.