Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatyalı Uzman Çavuş Toprağa Verildi

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde sivil aracıyla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Kadir Akbaş, memleketi Malatya’da gözyaşları arasında toprağa verildi.6 Nisan tarihinde Iğdır ile Ağrı’nın Doğubeyazıt...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde sivil aracıyla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Kadir Akbaş, memleketi Malatya’da gözyaşları arasında toprağa verildi.
6 Nisan tarihinde Iğdır ile Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi arasında kendi sivil aracıyla kaza yapan Uzman Çavuş Kadir Akbaş hayatını kaybetmişti. Evli ve 2 çocuk babası olan Akbaş için bugün memleketi Malatya’da tören düzenlendi. Doğanşehir ilçesine bağlı Günedoğru Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninde Akbaş’ın yakınları güçlükle ayakta durabildi. Doğanşehir Müftüsü Hüseyin Bayrak tarafından öğle namazına müteakip kıldırılan cenaze namazından sonra Uzman Çavuş Kadir Akbaş, Günedoğru Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Akbaş’ın tabutu üzerine sarılı olan Türk bayrağı Akbaş’ın babasına teslim edildi.
Cenaze namazına 2. Ordu Şehit Gazi İşlem Dairesi Komutanlığı personeli, Doğanşehir Belediye Başkan Vekili Hakan Çiftçioğlu, Jandarma Garnizon Komutanı Binbaşı Özkan Güneş, Askerlik Şube Başkanı Murat Işıldak, Başkan Yardımcısı Mustafa Gülhaş ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.