Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatyalı şehidin oğlundan yürek burkan paylaşım

Geçen yıl bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Şahin Altmış’ın oğlu Enes’in bayramda babasının mezarında çektirdiği fotoğraf yürekleri dağladı. Yanağını mezara koyarak babasının kendisini öptüğünü belirten Enes’in...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geçen yıl bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Şahin Altmış’ın oğlu Enes’in bayramda babasının mezarında çektirdiği fotoğraf yürekleri dağladı. Yanağını mezara koyarak babasının kendisini öptüğünü belirten Enes’in bu davranışı sonrası sosyal medyada terör örgütüne lanet yağdı.
13 Eylül 2015 günü teröristlerin polis noktasında düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Şahin Altmış’ın acısı halen ilk günkü gibi taze. Hayat arkadaşından ayrı ilk bayramı geçiren acılı eş Özlem Altmış 3 çocuğu ile bayramın ilk günü şehitliğe giderek eşinin bayramını kutladı.
Bu sırada şehidin küçük oğlu Enes’in babasının mezarına sarılıp yanağını koyması yürekleri dağladı. Bu anın fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasından sonra ise terör örgütüne lanet yağdı. Polis fan kulübünde yer alan paylaşımda, “Bayramda babasının elini öpüp harçlık almak için ev içinde bir koridordan öteki koridora koşturan, bu bayramda babasının kokusunu almak için bir şehitlikten öteki şehitliğe koşturacak. Küçücük çocuklara babasının yanaklarını öpecekken, toprağını öptürenlere şu gecenin yüzü suyu hürmetine Kahhar adınla kahret Allah’ım” ifadeleri yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.