Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatyalı şehidin baba evine acı haber ulaştı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lıların bombalı saldırısında şehit olan Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu’nun (20) acı haberi, memleketi Malatya’ya ulaştı.Yazıhan ilçesine bağlı Sürü Mahallesi’nde yaşayan aile acı haber ile birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lıların bombalı saldırısında şehit olan Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu’nun (20) acı haberi, memleketi Malatya’ya ulaştı.
Yazıhan ilçesine bağlı Sürü Mahallesi’nde yaşayan aile acı haber ile birlikte yıkılırken, sağlık ekipleri sinir krizi geçiren aileye müdahalede bulundu. Baba Nihat Hacıoğlu ile anne Meral Hacıoğlu güçlükle ayakta durabilirken, 5 kardeşi olan şehit jandarma erin 3 ay sonra terhis olacağı öğrenildi.
Şehidin baba ocağına Türk Bayrakları asılırken, Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ile Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk de şehidin baba ocağına gelerek acılı aileyi teselli etti. Acı haberi duyan yakınları da şehidin baba ocağına akın ederken, şehidin cenazesinin yarın Malatya’ya getirilmesi bekleniyor.
Öte yandan, Şehit Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu’nun sosyal medya hesabında 31 Ağustos’ta yaptığı paylaşımda "Ne kimseye muhtaç olduk, ne de kimseye minnet ettik. Anamızın duasıyla geldik, hocanın selasıyla gideriz" yazıldığı görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.