Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da yüksek kesimlere yılın ilk karı yağdı

Malatya’ya yılın ilk karı bölgenin yüksek kesimlerine yağarken şehir merkezinde hava sıcaklığı aniden düştü.Kasım ayının ilk gününe karla uyanan Malatya’da kentin en yüksek noktası olan Beydağı beyaz örtüyle kaplandı. Ülke genelinde...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’ya yılın ilk karı bölgenin yüksek kesimlerine yağarken şehir merkezinde hava sıcaklığı aniden düştü.
Kasım ayının ilk gününe karla uyanan Malatya’da kentin en yüksek noktası olan Beydağı beyaz örtüyle kaplandı. Ülke genelinde etkili olmaya başlayan kar yağışı Malatya’da da yüksek kesimlerde kendini göstermeye başladı. 31 Ekim’i 1 Kasım’a bağlayan gece yarısı başlayan kar Kubbe Dağı, Darende ve Beydağı’nda etkili oldu. Kar yağışının ardından Pütürge Kubbe Dağı’nda yol geçici süreliğine trafiğe kapanırken, ekiplerin çalışmasının ardından yeniden açıldı. Kent merkezinde de Malatyalılar güne karla uyandı. Beydağı’na yağan kar beyaz bir örtü gibi dağı kaplarken, oluşan manzara büyük ilgi gördü.
Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre Malatya’da yüksek kesimlerde kısa aralıklarla kar, kent merkezinde ise yağmurun devam edeceği ve buna bağlı olarak sıcaklıkların düşeceği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.