Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da demokrasi nöbetleri sürüyor

FETÖ’nün bir grup cuntacı askeri tarafından kalkışılan darbe girişimi sonrasında başlatılan demokrasi nöbetleri Malatya’da da ilk günkü heyecanla sürüyor. Malatya’da halkla buluşan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ’nün bir grup cuntacı askeri tarafından kalkışılan darbe girişimi sonrasında başlatılan demokrasi nöbetleri Malatya’da da ilk günkü heyecanla sürüyor. Malatya’da halkla buluşan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, FETÖ’ye karşı imanlı yüreklerin galip geldiğini söyledi.
Malatya’da Hükümet meydanında 15 Temmuz’dan itibaren başlatılan vatandaşın milli irade nöbeti her gün binlerin katılımı ile devam ediyor. TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın da, Malatya’da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitap etti.
Aydın, “Milletin geleceğini çalanlara karşı, vatanımızı bölmek isteyenlere karşı, bu ülkeyi bu memleketi Suriye’ye dönüştürmek isteyenlere karşı, onların bahtsız yüreklerine karşı imanlı yüreklerimizle hep birlikte buradayız” diye konuştu.
İmanlı yüreklerin darbecilere ve tanklara karşı galip geldiğini belirten Aydın, “Çünkü gözünü kırpmadan bir insan eğer paletlerin altına yatıyorsa tanklara karşı göğsünü siper ediyorsa F16’lardan gelen bombalar vız geliyorsa burada imandan inançtan başka bir şey aramak mümkün değildir” ifadelerine yer verdi.
FETÖ’nün soruları çalarak milletin geleceğini çaldığını ifade eden Aydın, “Ancak bu milletin asil duruşunu hesap etmemişlerdi. Telekulak oldular herkesi dinlediler bir Allah’ı dinlemediler. Cumhurbaşkanımız eski Türkiye’deki gibi ilk tehditte şapkasını alıp gitmedi, eski Türkiye’deki gibi milletin emanet ettiği koltuğu darbecilere terk etmedi. Bugüne kadar bunların karşısında yiğitçe, mertçe durdu. Peki siz bu ümmetin adamını ite, çakala terk eder misiniz Allah aşkına. Bu darbecilere terk eder misiniz?” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.