Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahkumların El Emekleri Antalyalılar İle Buluşuyor

62 Cezaevinde bulunan mahkumlar tarafından üretilen yüzlerce ürün ve el ürünü Antalyalılar ile buluşacak. Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu tarafından düzenlenecek fuarda, 62 ceza infaz kurumunda bulunan mahkumlar tarafından üretilen...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
62 Cezaevinde bulunan mahkumlar tarafından üretilen yüzlerce ürün ve el ürünü Antalyalılar ile buluşacak. Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu tarafından düzenlenecek fuarda, 62 ceza infaz kurumunda bulunan mahkumlar tarafından üretilen ürünler 4. kez Antalyalılar ile buluşacak. 29 Mart tarihinde Antalya Cumhuriyet meydanında açılacak fuarda gıdadan tekstile, mobilyadan hediyelik eşyaya kadar yüzlerce çeşit ürün katılımcıların beğenisine sunulacak.
Fuarda ayrıca Cezaevleri Genel Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen elektronik izleme uygulamaları da sergilenerek katılımcılara bilgi verilecek. Ceza infaz kurumlarında gerçekleştirilen temel ve mesleki eğitim çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amaçlıyla gerçekleştirilecek fuar, 5 Nisana kadar açık kalacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.