Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahkeme, Belediye Başkanının 1tl’lik Tazminat Talebine ‘Ret’ Dedi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın Tüketici Sorunları Derneği Genel Başkanı Avukat Avukat Rıdvan Yıldız aleyhine açtığı 1 TL’lik tazminat davası mahkeme tarafından reddedildi.Bartın’da şehirlerarası otobüs firmalarının şehir...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın Tüketici Sorunları Derneği Genel Başkanı Avukat Avukat Rıdvan Yıldız aleyhine açtığı 1 TL’lik tazminat davası mahkeme tarafından reddedildi.
Bartın’da şehirlerarası otobüs firmalarının şehir içi servislerini iptal etmesinin ardından, Tüketici Sorunları Derneği Genel Başkanı Avukat Avukat Rıdvan Yıldız’ın Rekabet Kurumu’na Bartın Belediyesi’ni şikayet etmesi ve ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, tarafından Yıldız aleyhine Bartın 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açılan 1 TL’lik tazminat davası sonuçlandı. Davanın bugünkü duruşmasında deliller göze alınarak davanın reddine karar verildi.
Adliye çıkışında konuya ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Avukat Yıldız, “Bu davada haklı çıkacağımızı biliyorduk. Sayın belediye başkanı ile bu zamana kadar benim hiç şahsi anlamda husumetim olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Bartın’da vatandaş lehine yapacağı tüm çalışmalarda sonuna kadar arkasındayım. Aslında 1 TL’lik konularla uğraşmak yerine yani sonuç getirmeyecek noktalara odaklanmak yerine, özellikle kendisinden Bartın’a fayda sağlayacak, kenti ileriye getirecek noktalara odaklanmasını isterim. Ben de kendisine destek vereceğimi belirtmek isterim. Bu çok büyütülecek bir durum değil. Belediye başkanına herhangi bir alınganlığım yok" dedi.
Avukat Rıdvan Yıldız, 2 ay önce görülen mahkemenin ilk duruşmasının ardından Bartın Belediyesi’nin bahçesine giderek 10 kuruşlar halinde 1 lirayı belediye bahçesine bırakmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.