Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAGİAD’tan Akhisarspor’a destek

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD), Süper Lig’de mücadele eden Akhisarspor’a, Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada tam kadro katılarak destek oldu.Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Ege Bölgesi’nin Süper Lig’deki...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MAGİAD’tan Akhisarspor’a destek

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD), Süper Lig’de mücadele eden Akhisarspor’a, Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada tam kadro katılarak destek oldu.

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Ege Bölgesi’nin Süper Lig’deki başarılı temsilcisini yalnız bırakmadı. MAGİAD’ın yönetim kurulu üyelerinin katılım gösterdiği maç sonrasında açıklamalarda bulunan MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, Manisa isminin geçtiği her yerde MAGİAD olarak var olacaklarını hatırlatarak, sporun ve sporcunun her daim yanında olduklarını ifade etti. Başkan Ömer Geriter açıklamasına şu şekilde devam etti, "Geçtiğimiz günlerde Grandmedical Manisasporumuzun maçındaydık. Bugünse Teleset Mobilya Akhisarsporumuzun Süper Lig’de gösterdiği başarılı performansın kalıcılığı adına verdiği mücadelede onlarla olmak istedik. Geçen hafta Trabzonspor’u deplasmanda farklı mağlup eden takımımızın bugünkü oyununun zor geçeceğini biliyorduk. Fakat gösterdikleri performans ve mücadeleleri gelecek maçlar için ümit vericiydi. Bu takımın güzel işler yapacağına inancımız tam. Tüm Manisalıların takımı olan bu güzide kulübümüz şehrimizi en iyi şekilde temsil etmekte ve başarıları göğsümüzü kabartmaktadır. Maç esnasında değerli kulüp başkanımız sayın Hüseyin Eryüksel ile de bir araya geldik. Kendileri bizleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtip önümüzdeki günlerde yeşil beyazlı takımımızın idmanına davet ettiler. Bizler de sayın başkanımızın bu nazik davetinden mutluluk duyduğumuzu ve davete icabet edeceğimizi belirttik. Bizler Manisalıyız ve içinde Manisa geçen her yerde varız. Akhisarsporumuzu seviyoruz ve daha iyi yerlerde görmek istiyoruz"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.