Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maden ocağında arama çalışmaları sürüyor

Siirt’in Şirvan ilçesindeki maden ocağında meydana gelen heyelanda göçük altında kalan işçilerin kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Göçük altında kalanların yakınları, arama çalışmaları yapılan bölgenin çevresinde göçükten...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’in Şirvan ilçesindeki maden ocağında meydana gelen heyelanda göçük altında kalan işçilerin kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Göçük altında kalanların yakınları, arama çalışmaları yapılan bölgenin çevresinde göçükten gelecek haberleri bekliyor.
Şirvan ilçesi Maden köyünde bulunan bir bakır ocağında meydana gelen heyelan nedeniyle oluşan göçüğün altında kalan işçilerin kurtarılması için çalışmalar aralıksız sürüyor. Çeşitli illerden bölgeye gönderilen arama kurtarma ekipleri, ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.
Göçük altında kalanların yakınları ise, arama yapılan bölgenin çevresinde, gelecek haberleri bekliyor. Göçükte kalan Kerem Arat’ın kuzeni Mehmet Emin Arat, "Kuzenim Arat 7 aylık işçiydi. 24 yaşındaydı, 2 aylık kızı vardı. Gencecik insan. Diğerlerinin tamamı da genç. Vefat eden Murat Ant daha 15 günlük evliydi. Hepsi anasının oğlu. Hepsinin ailesinin acısı büyük. Allah’ın takidiri ama umutlar tükendi" dedi.
Kuzeni İbrahim Kılınç’ın göçükte kaldığını anlatan Hasan Kılınç ise, "Amcamın oğlu burada çalışıyor. Toprağın altında kalmış. Cenazesi halen orada. Ailesi ile telefonda konuşurken olay olmuş. Bir ses gelmiş ve telefon kapanmış. Bir daha haber alamadık" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.