Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maden köyündeki kurtarma çalışmaları 5’nci gününde

Siirt’in Şirvan ilçesi Maden köyündeki bakır madeninde meydana gelen heyelanda göçük altında kalan 10 işçinin kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Kurtarma çalışmaları sırasında karşılaşılan büyük bir kaya engeli patlatılarak...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’in Şirvan ilçesi Maden köyündeki bakır madeninde meydana gelen heyelanda göçük altında kalan 10 işçinin kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Kurtarma çalışmaları sırasında karşılaşılan büyük bir kaya engeli patlatılarak kaldırıldı.
Şirvan ilçesi Maden köyündeki bakır madeninde meydana gelen heyelanda göçük altında kalan işçilerin kurtarılması için çalışmalar sürüyor. AFAD ekipleri, gece ve gündüz ara vermeden, vardiyalı çalışarak, göçük altındaki işçilere ulaşmaya çalışıyor. Çalışmalar sırasında dün büyük bir kaya engeli ile karşılaşıldı. Engelin kaldırılması için yoğun çaba gösterildi. Ancak kaya kaldırılamadı. Bunun üzerine kaya, bugün öğle saatlerinde patlatılarak kaldırıldı.
Bakır meydanında Perşembe günü meydana gelen göçükte 16 işçi göçük altında kalmış, yapılan çalışmalarla 6 işçinin cesedine ulaşılmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.